CAMPANIE DONARE PLASMĂ

Plasma e viață. Donează și fii erou!

O posibilă soluție pentru tratamentul unor cazuri de COVID-19 este transfuzia cu plasmă convalescentă, adică prelevată de la persoane care s-au vindecat de boală dezvoltând anticorpi care se regăsesc în plasmă.

  • Mulțumim tuturor donatorilor care s-au implicat și au contribuit la salvarea de vieți.
  • Pentru protecția împotriva COVID-19 a personalului nostru, recomandăm ca toată corespondența să se facă pe e-mail, dacă este posibil. Nu preluăm și nici nu predăm personal documente.
  • Pentru a facilita validarea este de preferat ca documentele să fie trimise în cadrul unui singur e-mail.

Email: office@mainevafimaibine.ro

Telefon1: 0756.714.589

Telefon2: 0743.269.413

O posibilă soluție

Pentru tratamentul unor cazuri de COVID-19 este transfuzia cu plasmă convalescentă, adică prelevată de la persoane care s-au vindecat de boală dezvoltând anticorpi care se regăsesc în plasmă. Plasma poate salva vieți. Împreună pentru o nouă șansă la viață!

Recompensă 1000 RON

Fundația "Mâine Va Fi Mai Bine" fondată în anul 2016 are ca scop, printre altele, de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a cetățenilor români. Fundația noastră își propune să îi ajute și să îi încurajeze pe cei care acceptă să doneze plasmă sau sânge.

Încercare grea pentru România

Anul 2020 a reprezentat și încă reprezintă o încercare grea pentru România. Pandemia de COVID-19, provocată de virusul SARS-Cov 2 a generat o criză multiplă în societatea românească, de sănătate, socială și eonomică.

Misiunea noastră

Fundația noastră își propune să îi ajute pe cei care acceptă să doneze plasmă sau sânge, încercând astfel să compenseze atât suferința prin care au trecut, cât și să încurajeze adoptarea acestei nobile atitudini de umanism, generozitate și răspundere civică.

Cei care donează sunt niște eroi deoarece oferă viață din sângele lor. Merită tratați ca atare.

Campania se va desfășura in perioada 1 decembrie 2020 - 31 ianuarie 2021, sau până la epuizarea bugetului de 1.000.000 lei aprobat de conducerea fundației, dacă aceasta intervine mai devreme.

Contactează-ne pentru a intra în posesia recompensei de 1.000 lei

office@mainevafimaibine.ro

0756.714.589

0743.269.413

Informații generale

Încurajează donarea de sânge și plasmă

Ministerul Sănătății încurajează donarea voluntară de sânge și produse de sânge și prin toate acțiunile întreprinse urmărește să îmbunătățească modul de donare in rândul populatiei, în beneficiul pacienților.

Ministerul Sănătății

A elaborat Ordinul de ministru privind Metodologia pentru colectarea, testarea, procesarea, stocarea și distribuția a plasmei de la donator vindecat de COVID-19 și utilizarea monitorizată pentru pacienții critici cu COVID-19 din secțiile ATI.

Plasma convalescentă

Plasma este o componenta a sangelui, iar sangele persoanelor care s-au vindecat de COVID-19 conține anticorpi. Plasma va fi testată și după calificarea biologică va fi pusă la dispoziție spitalelor.

Contact:

Email: office@mainevafimaibine.ro

Telefon1: 0756.714.589

Telefon2: 0743.269.413