4. Oferirea de asistență profesională  și consultanță specializată online pentru companiile românești precum și pentru persoanele fizice interesate.

 

În dorința de a contribui la informarea, instruirea și dezvoltarea forței de muncă din România, un rol important îl au serviciile profesionale. Că sunt sub forma consultaței și asistenței juridice, economice, manageriale, de calitate sau de resurse umane, aceste servicii necesită de obicei resurse financiare importante, prețul lor pe piață fiind destul de ridicat și datorită costurilor legate de crearea  competențelor și de remunerarea specialiștilor din cadrul firimelor furnizoare.

Fundația își propune să ofere astfel de servicii în mod gratuit, prin sistemul online pe care l-a dezvoltat. Pornind de la un pachet de informații oferite pe site-ul  fundației, colaboratorii noștri oferă consultanță pe probleme punctuale, prin sistemul întrebări-răspunsuri. Evident paleta de servicii este mai restransă decât la firmele specializate, dar calitatea acestora este, suntem convinși, comparabilă.

 

 

PROIECTE
  • Sprijinirea unor acțiuni având ca scop educarea și accesul la informații specializate.