Home » Despre noi

Despre noi

FUNDAȚIA MÂINE VA FI MAI BINE a fost înființată în anul 2016 având ca scop declarat imbunatatirea performantei manageriale in companiile romanesti prin ridicarea nivelului de pregatire atat a managerilor cât și a personalului din companii.

Instruirea si dezvoltarea personală a tuturor celor implicați în activități economice este singura modalitate prin considerăm că, cel puțin din punct de vedere profesional, vom atinge un nivel de competență și competitivitate care va permite României să își pună în valoare și celelalte resurse alături de cele umane.

Fundația noastră pornește de la ideea că putem spune „mâine va fi mai bine” dacă astăzi facem ceva, dacă acționăm coordonat și cu determinare pentru un „mâine” mai bun.

Instruirea și dezvoltarea personală sunt probabil singurele căi prin care se poate aduce Romania la nivelul țărilor din Occident, folosind mintea și voința oamenilor de aici.

Din nefericire sistemul de învățământ este complet în afara nevoilor actuale și viitoare ale economiei și societății, nu doar în România ci la nivel global.

Ne-am propus și încercăm să construim un „mâine mai bun”, pentru că pe acesta credem că îl putem atinge cu adulții de azi. Pentru „poimâine” însă, va trebui să contribuim cu ce suntem în stare, să-i ajutăm și pe alții interesați de subiect să acționeze, dar, mai ales, să încercăm să coagulăm cât mai multe instituții și persoane capabile să contribuie cu ceva la schimbarea vitală care să ne asigure un „poimâine” decent. Nu înseamnă însă că nu vom face de zi tot ce ne stă în putință pentru a-i sprijini pe cei care pot face schimbarea pentru acel viitor pe care dorim și încercăm să-l construim pentru urmașii noștri.