5. Oferirea unei platforme de instruire online adresată atât firmelor care-și pot instala propriile programe de instruire cât și persoanelor fizice care pot urma cursuri diverse, existente și disponibile pe platforma respectivă.

 

Un alt instrument de realizare a scopurilor fundației de a permite accesul cât mai multor persoane la cunoștințele și informațiile care să le permită dezvoltarea competențelor profesionale și personale, l-am achiziționat și instalat. Este o platformă de învățare la distanță, o platformă modernă de e-learning. Aceasta permite următoarele tipuri de utilizare:

    1. Acces la suportul IT pentru grupuri organizate care doresc să utilizeze învățarea la distanță via internet. Conducătorul sau îndrumătorul grupului va inscrie membrii grupui pe site, va încărca materialele de curs, testele, etc., iar sistemul permite testarea, certificarea, păstrarea rezultatelor și prelucarrea lor în rapoarte și statistici.
    2. Acces individual la resursele publice ale site-ului. Orice persoană își poate crea un cont în sistemul de e-learning, avand în acest mod acces la cursurile publice, elaborate de colaboratorii fundației și oferite gratuit prin intermediul platformei.

 

 

[button link=”/GhidulPlatformei.pdf” size=”large” bg_color=”#569635″ ]Ghid de utilizare a platformei[/button]

[button link=”instruire.mainevafimaibine.ro” size=”large” bg_color=”#569635″ ]ACCESEAZA PLATFORMA[/button]