Home »

Invitație de a participa la conferința „Comunicarea centrată pe client- de la teorie la practică”

În scopul transformării mediului de business românesc într-unul mai competitiv, Fundația „Mâine Va Fi Mai Bine” organizează în perioada 4-5 octombrie 2019 la Bușteni, conferința „Comunicarea centrată pe client – de la teorie la practică”.

Evenimentul are scopul de a contribui la îmbunătățirea abilităților de comunicare în mediul de business, în special pentru persoanele cu funcții de conducere din departamentele financiar-contabilitate. Participarea este deschisă însă tuturor persoanelor interesate de tema conferinței.

Înscrierea se realizează în limita a 20 de locuri, pe principiul primul venit – primul servit, prin completarea formularului de înscriere din secțiunea Contact de pe site până pe 27 septembrie 2019. Vor fi luate în calcul doar înscrierile ce au toate câmpurile obligatorii completate și conțin în câmpul Comentariu mesajul: înscriere conferință „Comunicarea centrată pe client – de la teorie la practică”. Participanții înscriși vor fi contactați de organizatori pe data de 30 septembrie.

Costurile acestui eveniment vor fi acoperite de către Fundația „Mâine Va Fi Mai Bine”.

Mai multe informații vor fi transmise direct persoanelor înscrise la eveniment.

 

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Fundației „Mâine Va Fi Mai Bine”