Home »

Vă invităm la o prezentare despre Inteligența Emoțională în 2020

Într-o perioadă în care suntem supuși la multe schimbări, importanța emoțiilor la locul de muncă este conștientizată de din ce în ce mai multe persoane. În special în contextul desfășurării muncii de acasă începe să fie evidentă legătura între cât de bine își gestionează oamenii emoțiile și cât de bine își organizează și realizează sarcinile.

Studiile recente ne spun că oamenii își petrec 90% din timp simțindu-se stresați, frustrați, anxioși, singuri, apatici. Mai mult decât atât, cercetările arată că impactul unui lider asupra echipei este copleșitor  atunci când acesta este stresat și anxios și își gestionează cu greu emoțiile.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este important să acordăm atenție Inteligenței Emoționale a angajaților și liderilor în această perioadă.

Fundața Mâine Va Fi Mai Bine continuă să fie alături de angajații și managerii din companiile românești și ne dorim să vă oferim informații actuale pe acest subiect de la Centrul Yale dedicat Inteligenței Emoționale.

Vă invităm la o prezentare online despre Inteligența Emoțională la locul de muncă în data de 09.09.2020 ora 11:00.  Prezentarea va dura aproximativ 1 oră și costurile sunt acoperite de Fundație. Vă puteți înscrie până la data de 07.09.2020  accesând acest link:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIuce-hqDkrHtKTiSdHXS8hKPKAUGM14UKf .

 

Persoanele înscrise vor primi mai multe detalii prin e-mail.

 

Pentru întrebări și mai multe informații puteți să ne contactați și la:

aniela.firulovic@mainevafimaibine.ro

0756714589